Thursday, March 13, 2014

Wypieki emocji jest jednym z unikalnych wypieki i zabawne.

Wypieki emocji jest jednym z unikalnych wypieki i zabawne. Wyrażenia torcie zatrzymany , aby przyciągnąć uwagę i wzbudzić . Ciasto emocje lub placek zwany emo to rodzaj kreacji ciastkarskich i zmian , które są okrAgen Bola Terpercayagłe ciastka . Na szczycie tego tortu przedstawiawściekły wyraz twarzy , zadowolony, uśmiechnięty i wyraz twarzy , że są zdezorientowani . Emotion jest inspirowana z obrazów symboli na telefonach komórkowych , jak i różnych serwisach społecznościowych . Oczywiście można łatwo stworzyć niepowtarzalny przepis na ciasto . Z zaledwie kilku podstawowych składników i możemy cieszyć się piękną , uroczy tort jest symbolem wyrazu twarzy . Tutaj jestskładnikiem receptury ciasta i emocji .Emotikony przepis na ciasto Składniki:Przygotuj ½ kg masła masła lub margaryny½ kg mąki100 g cukru pudruI 4 żółtka
MATERIAŁY ozdoby :
 
Brązowy kolor żółtyBarwnik lub makaron , a także brązowy różowyJak zrobić Em
Agen Judi Onlineotikon przepis na ciasto :Połączyć z masła lub margaryny 4 żółtka , następnie mieszać ciasto , aż mieszaneNastępnie wprowadzić cukier puder do mieszaniny , a następnie ponownie wymieszaćWymieszać z mąką i dobrze wymieszaćZapoznaj się z ciasta , a następnie rzucićcałe mieszkanie na 1 cm wysokości mecapaiOdstawić ciasto do smaku ciasto materiały wykończenioweNastępnie wydrukować krąg pleśni lub inny kształt odpowiedni do smakuGrease blachy do pieczenia , które zostaną umieszczone w piecu przy użyciu margarynyTata ciasta , które zostały wydrukowane i umieścić na blaszeUpieczenia ciasta przez 30 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza ciepłoPo ugotowaniu , wyjąć i ostudzić patelniJak zrobić lukier :Stopić czekoladę w sposób Pulau Paripłowych Bemar (garnek wypełniony wodą i wyżej podanych stainlees kontenerowych umieścić rozpuszczoną czekoladę ), stosując średni płomień ognia .Zanurzyć ciasta , które piecze się czekolady i następnie ponownie suszy .Ciasto jest mieszana zbarwnikiem został uchylony do dekoracji tortu . Mieszać ciasto i kolorystykę , aż kolor wygląda idealnie .Udekorować górną do smaku za pomocą trójkąta lub peping plastikową torbę .Tworząc pożądany wyraz twarzy na wypieki.Po zakończeniu urządzone ciasto gotowe do podania i spożywane jako przekąska podczas Eid oraz miesiąca postu.
w jaki sposób? Interesujesz się spróbować ? :)Wysłany przez AnnasAqsha w sobotę, 13 kwietnia 2013Wyślij pocztą Udostępnij na Twitter Udostępn
Pulau Pari  ij na FacebookBagikan na PinterestBrak komentarzy:
Prześlij komentarz

No comments:

Post a Comment