Friday, September 26, 2014

Lisäksi puita, joita ei käsitelty joko korkea,

Lisäksi puita, joita ei käsitelty joko korkea, kun taas hedelmän yksi puu voi saavuttaa 5-7 kiloa yhden sadon per vuosineljännes.

Isä viisi lasta viljellä guava hunajaa vettä alueella 1600 neliömetriä puiden kokonaismäärä on istutettu 200 varren pistokkaat ja vesat. "Ikä 6 kuukauden istutus, vettä hunajaa cashew taimet tulevat luistaa tai pistokkaista käyttämällä tabulapot media alkoi kantaa hedelmää kanssa kappalemäärä kunkin 2-3 kg per puu", hän sanoi.

Uusi kello 9 kk ikäisenä ja sen jälkeen istutus tuotetut hedelmät nousi 7 kg puuta kohden.Vihreä guava mesi on maku, joka on raikas ja erittäin makea kun syödään, niin se on erikoinen nähtävyys niille, jotka eivät koskaan kokeillut sitä.
Lisäksi maku ja hyötyjä veden guava, korkea kysyntä on yksi syy yhä useammat guava viljellään.

Tällä hetkellä Sumarwan sanoi, veden hinnan guava hunajaa markkinoilla saavuttaa Rp 25000. 200 istutettu voisi ansaita Rp 30.000.000 kunkin sadon. Vaikka tämä vihreä guava hunajaa voidaan kerätä neljä kertaa vuodessa.

Vaikka käyttökustannukset siementen hankintaan, valamisen maaperän ja kompostin, lannoitteiden ja torjunta-aineiden tarvitaan varoja ensimmäisenä Rp 31 miljoonaa. "Toinen sato iässä 9 kuukautta istutus pääomaa jo takana", hän sanoi.

Sanotaan Sumarwan, vihreä
DAUNPKR.COM AGEN POKER DOMINO ONLINE INDONESIA TERBAIK TERBESAR DAN TERPERCAYA hunaja cashew viljely alkoi vasta alkuvuodesta 2013 tämän entisen Karjatilalainen näki mahdollisuuden viljellä guava nektaria houkuttelevampaa nähtyään menestys teki pemudidaya kylässä Paya Mabar Stabat District of Langkat.

Kun yritti tabulapot se muuttuu tuottavaksi viljely. Lisäksi viljeleminen, Sumarwn myy myös hunajaa guava siemeniä pistokkaat ja vesat. Taimet siirto kahden kuukauden iässä sehara myydään Rp 70000, kun taimet pistokkaista Rp 50000. "Laatu molemmat ovat samat siemen on myös ostaa puu, joka on ollut potissa 5 kuukautta, hinta on 500000 dollaria, 1 kuukauden ja sitten puu kantaa hedelmää", hän sanoi.

No comments:

Post a Comment